Opgevulde kalkoen Roomsaus met druiven |
(tot 8 personen) |
12.30 euro |
persoon |
Opgevulde kalkoen Roomsaus met druiven |
(meer dan 8 personen) |
11.80 euro |
persoon |
Jong parelhoentje op Brusselse wijze Gestoofd witloof |
13.20 euro |
persoon |
|
Suprême van parelhoen met appelcidersaus Gestoofd witloof Appeltje gevuld met bosbessen |
12.20 euro |
persoon |
|
Opgevulde kwartel met porto en champignons Portsaus met druiven |
12.20 euro |
persoon |
|
Kalkoengebraad "orloff royaal" Saus "Fine champagne met wintergroentjes" |
11.30 euro |
persoon |
|
Varkenshaasje - truffelsaus Babypeertjes in rode wijn |
12.20 euro |
persoon |
|
Varkenswangetjes met Rodenbach en balsamico Appeltje gevuld met bosbessen |
13.50 euro |
persoon |
|
Hertenkalffilet - wildsaus van het huis Appeltje gevuld met bosbessen |
23.50 euro |
persoon |
|
Tongrolletjes met groentengarnituur Wortelblokjes, knolselderblokjes en witte selder Afgewerkt met een vissausje en gerookte zalm |
17.80 euro |
persoon |
Verse (zelfbereide) aardappelkroketjes |
0.27 euro |
stuk |
Aardappelpuree Duchesse |
2.00 euro |
persoon |
Gratin aardappelen |
2.00 euro |
persoon |
Waaier aardappelen (2 p.p. - opwarmen in de oven) |
2.80 euro |
persoon |