Slagerij-Traiteur JOBO
Gistelse Steenweg 29,
8200 Sint-Andries (Brugge)
050/38.65.41
slagerij.jobo@skynet.be

Wij heten u van harte welkom op onze website!

Voor specifieke informatie kan u ons steeds telefonisch contacteren.

Bestel via onze webshop!
Ontvang onze nieuwsbrief!
Klasse Clubslager: uw garantie op kwaliteit bereid met smaak en passie!
Klasse Clubslager, wat is dat?

Klasse Clubslagers willen samen voluit voor KLASSE gaan!


Om dit te kunnen realiseren groepeerden in mei 2011 veertig gedreven slagers zich binnen de vereniging Klasse Clubslagers. Tweewekelijks komt de groep samen om ideeën uit te wisselen over alles wat het slagersleven aangaat: van de nieuwste trends tot bekroonde recepten en van de beste leveranciers tot de ideale inrichting, alles komt aan bod! Centraal in de bijeenkomsten staat hun gevoel voor smaak en hun passie voor het slagersberoep. Door het permanente overleg en het blijvend zoeken naar verbeteringen willen Klasse Clubslagers zowel de smaak als de passie overbrengen naar hun klanten, want net dit onderscheidt hen van de vele supermarktketens die vandaag de dag goochelen met knalaanbiedingen. Bij uw Klasse Clubslager kan u elke dag terecht voor een mals stukje vlees die voldoet aan uw wensen, een lekkere huisgemaakte bereiding én vooral die ene bereidingstip die uw maaltijd nog net dat tikkeltje beter maakt.

Klasse Clubslager: tal van voordelen voor u!

Klasse Clubslagers willen samen voluit voor KLASSE gaan en dat uit zich in...

- Klasse in kwaliteitsproducten: op en top vers, elke dag opnieuw!

- Klasse in bediening en service: telkens met de glimlach en steeds bereid uw vragen te beantwoorden!

- Klasse in winkeluitstraling: modern, functioneel en uitnodigend!

Klasse Clubslager: tal van voordelen voor ons!

Klasse Clubslagers willen samen voluit voor KLASSE gaan, maar streven daarnaast ook het CLUBGEVOEL na. Dit clubgevoel resulteert in een permanente zoektocht naar verbeteringen, aanpassingen, tips, ... op de tweewekelijkse bijeenkomsten en ook de (on)aangekondigde wederzijdse bezoeken dragen hiertoe bij: in alle objectiviteit worden er suggesties gedaan voor een verbetering van de winkelinrichting, een uitbreiding of aanpassing van het productaanbod en een upgrade van de geboden service. Met andere woorden: Klasse Clubslagers zorgt ervoor dat wij blijvend op zoek gaan naar mogelijkheden om u elke dag opnieuw enkel het beste aan te bieden!

Klasse Clubslager: enkele concrete realisaties.
Hoewel de Klasse Clubslagers pas in mei 2011 het levenslicht zagen kan de groep ondertussen al terugblikken op een behoorlijke lijst aan realisaties. Naast de interne ideeënuitwisseling en de voortdurende wederzijdse stimulatie die onrechtstreeks zorgt voor betere en nieuwe producten voor u, heeft u wellicht zelf ook al enkele concrete zaken opgemerkt in de winkel:
- Groepsaankoop van onder meer conserven resulteerde in een gemiddelde prijsdaling van 10 procent.
- Ontwikkeling van Klasse Bier "de bonten os", een smakelijke begeleider bij al uw vlees- en visgerechten.
- Verschillende interessante spaaracties: vleesthermometer om uw vlees optimaal te braden, koeltas om uw aankopen langer koel te houden, ...
- Gezamenlijke deelname aan de Antwerp 10 Miles ten voordele van de Brailleliga.