Slagerij-Traiteur JOBO
Gistelse Steenweg 29,
8200 Sint-Andries (Brugge)
050/38.65.41
slagerij.jobo@skynet.be

Wij heten u van harte welkom op onze website!

Voor specifieke informatie kan u ons steeds telefonisch contacteren.

Bestel via onze webshop!
Ontvang onze nieuwsbrief!
Vers vlees

U kunt bij ons terecht voor rund, kalf, varken, lam, kip, kalkoen en konijn.

Tijdens het wildseizoen bieden we ook wild aan op bestelling.

Rundsvlees

Het rundsvlees dat wij u aanbieden wordt reeds 25 jaar aangekocht via dezelfde leveranciers. Deze jarenlange vertrouwensband zorgt ervoor dat wij u week na week perfecte kwaliteit kunnen aanbieden. Het vlees is steeds afkomstig van vrouwelijke dieren en rijpt nog 1 à 2 weken bij ons om een smaakvol en sappig stukje vlees te garanderen.

Varkensvlees

Het varkensvleeslabel dat aangeboden wordt in de winkel garandeert ons dat de dieren vrij zijn van preventief toegevoegde antibiotica en dat ze steeds gevoed werden met een volwaardig samengestelde en kwaliteitsvolle voeding. Dit garandeert ons een sappig en mals stukje varkensvlees met weinig vochtverlies tijdens het bakken.

Kip, kalkoen en gevogelte

Dit kopen wij meerdere malen per week rechtstreeks bij de slachterij. Op die manier zijn we zeker van verse en betrouwbare kwaliteit.

Tijdens het seizoen kunnen we ook voor wild bij dezelfde leverancier terecht.

Panklare bereidingen

Ons ruim assortiment panklare bereidingen worden elke dag vers bereid en steeds aangepast naar het seizoen. Mocht het product van uw voorkeur niet op voorraad zijn dan maken wij het op eenvoudige vraag graag voor u klaar!